Reactie plaatsen

Reacties

Carola
2 jaar geleden

Wat een heerlijke chemie tussen Willem en Michiel. Samen weten ze alle snaren (en toetsen) te raken! Van lachspieren tot open zenuwen. Dankjulliewel. Een nieuwe lente, een nieuw begin. Proost op een mooie voortzetting van deze intieme concertreeks op zakformaat.

Romana
5 jaar geleden

Lieber Freund, schöne Seite, wunderschöne Bilder sowie Gedichte… wir wünschen Dir alles Gute, Dein Atelier ist genauso lieber, liebenswürdig und talentvoll wie Du allein :-) Wir lieben Dich, Romana und alle andere

Yvonne Jansen
5 jaar geleden

Hi Willem, wanneer is het volgende Event? Is dat meestal elk eind van de maand in een weekend ?
groetjes Yvonne

Andy de Bruin
5 jaar geleden

Meer kunst in Hulst is altijd goed ;-) Ik ga kijken of ik bij de opening aanwezig kan zijn en anders op een andere keer! altijd interessant om eens in de keuken van een ander te kijken ;-) Succes!

Marina de Jonghe
5 jaar geleden

Gefeliciteerd met de aanstaande opening! Helaas kan ik zondag niet aanwezig zijn; ben van plan maandagmiddag langs te komen. Is de galerie dan geopend? Vriendelijke groet, Marina.

Willem
5 jaar geleden

Goedemiddag Marina, bedankt voor het plaatsen van een reactie.Vandaag zijn we nog aan het opruimen, na de Openingsparty van gisteren. Vanaf morgen in de middaguren bent u van harte welkom! Willem

arno de geus
5 jaar geleden

Mooie start van kunst tussen de mensen veel succes !

paul cornelis
5 jaar geleden

Heel fijn, Willem, een aanwinst voor de kunst/culturele (binnen) stad Hulst. Ben er blij mee!