Voorjaar 2024

Ook onze 8ste show sprankelt en tintelt weer. Franse chansons, een beetje Vaudeville, poëzie, eigen werk, een lach en een traan.

Als thema hebben we dit keer "Moeizame Liefdes" gekozen. Van wie hou je, wie houdt van jou? Op wie val je, en wie valt op jou? Kán deze relatie wel, en wat vindt de samenleving ervan? Over al deze vragen zijn er prachtige liedjes geschreven! Kom je luisteren?

Kies hieronder welke datum jou past en of je dan zondagmiddag of zondagavond wilt komen. Reserveer op tijd!

Als je besteld hebt, ontvang je via mail een bevestiging daarvan. We geven geen geprinte tickets; de bevestigingsmail is je toegangsbewijs.

 

 

Boek nu al voor Kerst 2024

Frivool, stijlvol, intiem sfeertje... En volgens hetzelfde artikel in PZC/BNdeStem Het best bewaarde geheim van Zeeland.

Laat je je zo in de dagen voor Kerst graag verwennen en heb je zin om je onder te dompelen in de luxe van pluchen stoeltjes en per 2 personen een eigen tafeltje, kies dan het VIP-arrangement van de Kerst-Special. 

Klik hieronder op de voorstelling van jouw keuze en volg de verdere bestelprocedure. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail, dat is je entreebewijs.

 

MUZIEK  KLEINKUNST POËZIE